Vas zanimajo naše delavnice?

Pokličite me na

+386 070 467674

ali pišite na 

info @ cujecna-soba.com

Spremljajte objavo dogodkov na FB strani.

 

  • burja_02.jpg
  • mindful02.jpg
  • mindful05.jpg
  • mindful09.jpg
  • ozivela_201613.jpg
  • ozivela_201614.jpg
  • tree_bordeaux_06.jpg
  • tree_bordeaux_11.jpg

Delavnice

Delo v skupini je zanimivo in dinamično. Udeleženci imajo možnost deliti svoje izkušnje, ideje, milšljenja itn. V skupini se ustvari zaupna atmosfera in podpora, kjer v varnem okolju lahko pride do pozitivnih sprememb. Čuječna soba ponuja naslednje delavnice za otroke in odrasle.

 

Ustvarjalne delavnice za otroke

Program ima za cilj spodbujati otroke k ustvarjalnem mišljenju, samostojnem reševanju problemov in izražanju svojih misli, čustev in želja. Cilj je tudi pomagati otrokom, da razvijejo svojo ustvarjalnost, socialne veščine in korake do pozitivne spremembe. Primerno je tudi za otroke, ki se soočajo s težavami prilagajanja, neprijetnih čustev ali slabo samopodobo. Na vsakem srečanju otroci 2 šolski uri ustvarjajo individualno ali skupinsko. Več o delavnici preberite tukaj

 


Delavnice za odrasle na teme:

Ustvarjalno-meditativne delavnice za ženske

Na tedenskih srečanjih s pomočjo meditacije in ustvarjanja raziskujemo svoja čustva, misli in potrebe, odkrivamo in negujemo otroka v sebi ter spodbujamo svojo notranjo žensko ustvarjalno moč.Če iščete način, da zbežite od vrveža sodobnega življenja, se sprostite in bolj povežete z Vašo notranjostjo in modrostjo ter tam poiščete odgovore in rešitve, je ta delavnica prava za Vas. Več o delavnici.

Delavnice Moja sprostitev

Sprostitvene tehnike in meditacije nam pomagajo, da se počutimo manj napeti in da organizem spravimo nazaj v ravnovesje, v katerem lahko najdemo več volje in moči za reševanje problemov. Na 5 delavnicah se boste naučili več o stresu, spoznali lastne stresne odzive in naučili različne sprostitvene tehnike in meditacije, ki jih boste potem lahko sami izvajali v vsakdanjem življenju. Glede na to, da smo si vsi različni, je cilj delavnic, da spoznate čim več tehnik in si izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Več o delavnici.

Program: Čuječnost in hujšanje

Ta program je sestavljen od 8 delavnic in je primeren za vse ki si želijo shujšati ali uzpostaviti zdravejše navade hranjenja. Mogoče vam dosedanje metode klasičnih diet niso pomagale, so bile preveč zahtevne, ali vam je pomanjkalo motivacije, znanja in kreativnosti, ter ste se hitro vrnili nazaj na prejšnjo (odvečno) težo. Program ponuja drugačen pristop k hujšanju in vzpostavljanju zdravih navad hranjenja, brez posebnih poudarkov na strogih dietah ali kakršnekoli strogih režimih. S pomočjo znanstveno dokazanih metod čuječnosti in vedenjsko-kognitivnega pristopa se boste naučili motivirati, dosegati cilje, premagovati stres in zmanjšati emocionalno hranjenje, spremeniti odnos do hrane ter problematična prepričanja, ki vas omejujejo, bolje spoznati vaše lastno telo, znake sitosti in lakote, ter več vživati v hrani. Več o tem kako lahko čuječnost pomaga pri hujšanju

 

Delavnice izdelave mozaika:

Mozaiki v kombinaciji z čuječnostjo

Mozaiki kot teambuilding delavnica

Izdelava mozaika z otroki

 

 Lahko izvajam tudi predavanja/delavnice po dogovoru, na teme:  

- soočanje s stresom
- sprostitvene tehnike
- art terapija z meditacijo za odrasle
- šola za starše
- čuječno hujšanje

Pin It

Mnenja strank

  

" ... delavnica me sprostila, veliko misli sem dal ven iz sebe in zaradi tega se moja glava sprostila."

"Všeč mi je, da se moraš poglobiti vase in razmišljat o stvareh za katere si nikoli ne vzamemo časa."

"Super delavnice, prijetne povezave med teoretičnim/meditativnim delom in izdelovanjem mozaika. Prijetno vzdušje, sproščeno in dovolj informacij in pripravljenost na nadaljno pomoč."

 

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

Pisarna: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


ID za DDV: 67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sedež firme (za korespondenco): Dolinska 1h, 6000 Koper


 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

CookiesAccept SLO

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Vse pravice pridržane Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Please publish modules in offcanvas position.

-