• burja_02.jpg
  • mindful02.jpg
  • mindful05.jpg
  • mindful09.jpg
  • ozivela_201613.jpg
  • ozivela_201614.jpg
  • tree_bordeaux_06.jpg
  • tree_bordeaux_11.jpg

Zanimaju vas naše radionice?

Nazovite me na

+386 070 467674

ili pišite na 

info @ cujecna-soba.com

Pratite objave naših događaja na FB stranici.

 

Radionice

Rad u grupi je zanimljiv i dinamičan. Sudionici imaju priliku podijeliti svoja iskustva, ideje, mišljenja. U grupi se stvori povjerljiva atmosfera i osjećaj podrške te u takvom sigurnom okruženju čovjek lakše dolazi do pozitivnih promjena u svom životu. Čuječna soba nudi nekoliko radionica tijekom godine, slobodno nas kontaktirajte na mail i izrazite svoje zanimanje. U ponudi su sljedeće radionice:

 

Radionice za djecu 

Radionice art-terapije za djecu 

Program od 8 radionica ima za cilj pomagati djeci da razviju svoju kreativnost, nauče se istraživati i izražavati interese, mišljenja, osjećaje, upoznavati sebe i graditi pozitivnu sliku sebe, družiti se i sudjelovati s drugima i sl. 

 

Radionice za odrasle na teme:

 

Kreativno-meditativne radionice za žene

Program je namjenjen ženama koje si na žalost u vrtlogu svakidašnjeg života ne uzimaju dovoljno vremena za sebe. Na tjednim susretima u maloj, povjerljivoj skupini, pomoću meditacije i kreativnosti istraživamo svoje osjećaje, misli i potrebe, otkrivamo i njegujemo dijete u sebi te potičemo kreativnu snagu ženske boginje u nama. 

 

 

Čuječno (mindfulness) mršavljenje

Taj program od 8 radionica je za sve vas koji želite smršaviti ili jednostavno želite uspostaviti zdravije navike hranjenja, a dosadašnje metode posebnih dijeta nisu bile uspješne jer vam je bilo prezahtjevno ili vam je pomanjkalo motivacije, znanja i kreativnosti, te ste se ubrzo nakon dijete vratili na staru težinu. Ova radionica nudi drugačiji pristup mršavljenu i uspostavljanju zdravih navika hranjenja, bez posebnih naglasaka na strogim dijetama ili bilo kakvom strogom režimu. Pomoću znanstveno dokazanih metoda mindfulnessa i bihevioralno-kognitivnog pristupa naučit ćete kako se motivirati i postizati zacrtane ciljeve, svladati stres i smanjiti emocionalno hranjenje, promijeniti odnos do hrane te problematična vjerovanja koja vas ograničavaju, bolje upoznati vaše tijelo i signale sitosti i gladi, te potpunije uživati u hrani.  

 

Kako postavljati i ostvarivati svoje ciljeve

Na sistematičan i kreativan način na radionicama se bavimo pitanjima što zapravo želimo, kako učinkovito postavljati ciljeve, kako ostati motiviran, što nas spriječava u postizanju ciljeva i kako to nadvladati, te kako razviti samopouzdanje i krug podrške i sudjelovanja.

 

Po dogovoru moguće je organizirati i radionice na druge teme:

 -suočavanje sa stresom

-tehnike relaksacije i meditacije

- škola za roditelje 

- team building delavnice (mindfulness i  izrada mozaika)

Pin It

Mišljenja klijenata

  

" ... na radionici sam se opustio, izbacio sam puno misli iz sebe, zbog toga mi se glava opustila."

"Sviđa mi se da se moraš udubiti u sebe i razmišljati o stvarima za koje si nikad ne uzmemo vremena."

"Super radionica, ugodna povezanost između teorijskog/meditativnog dijela te izrade mozaika. Ugodna atmosfera, opušteno, te dovoljno danih informacija i spremnost za daljnju pomoć."

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

(edukacija, savjetovanj i psihoterapija)

Ured: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


Porezni broj: SI67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sjedište (za dopisivanje): Dolinska 1h, 6000 Koper, Slovenija, EU


 ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

CookiesAccept CRO

UPOZORENJE! Ove web stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo.

Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala, koji se nalazi na internetskim stranicama www.cujecna-soba.com bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od Maje Frencl Žvanut8