Naručite se na savjetovanje

ili na

psihoterapiju

(i online)

Nazovite me na

+386 070 467674

ili mi pišite na 

info @ cujecna-soba.com

Ako Vam je Koper predaleko

možete se odlučiti na psihoterapiju

putem skype-a

 

Zanimaju vas naše radionice?

Nazovite me na

+386 070 467674

ili pišite na 

info @ cujecna-soba.com

Pratite objave naših događaja na FB stranici.

 

O meni

Moje ime je Maja Frencl Žvanut i rođena sam 1982. godine u Osijeku. Diplomirani psiholog-profesor sam, sa statusom kliničnog psihologa te bihevioralno-kognitivni psihoterapeut.

Duboko u sebi vjerujem da svaki čovjek na ovom svijetu ima svoju misiju koju mora ostvariti i koja mu daje smisao u životu. Ja sam spoznala da je moja misija saslušati čovjeku, razumjeti što se u njemu događa i pokušati mu pomagati da se razvija. To radim radoznalo i s veseljem, s poštovanjem i suosjećanjem do čovjeka, jer mislim da svatko od nas jedinstveni unikat, vrijedan, s potencijalom za pozitivne promjene. 

Do sada sam imala raznolika iskustva na mom karijernom putu, koja su moje znanje i osobnost oblikovali i dopunjavali.  Skoro 7 godina sam radila na Klinici za psihijatriju, u KBC u Osijeku. Tamo sam pridobila ogromno iskustvo u radu s psihodijagnostikom, savjetovanjem, vođenjem terapeutskih grupa, biofeedbackom, psihoterapijom. Svoje usluge sam pružala i u „Društvu za psihološko pomoč-Sunce“, gdje sam radila na SOS telefonu, u savjetovalištu, izvodila radionice i psihoterapiju za djecu i adolescente, njihove roditelje i druge odrasle osobe. Izvela sam brojne radionice i predavanja o stresu, tehnikama opuštanja, komunikaciji i međusobnim odnosima.  Prostovoljno sam pomagala i radu Kluba liječenih alkoholičara u Osijeku. 

2014. godine sam se zaljubila u Slovenca, te se nakon nekog vremena odlučila preseliti u Kopar, Slovenija gdje trenutno živim i radim, imam obitelj. Osim psihoterapije i savjetovanja izvodim radionice na temu stresa, mindfulnessa, odgoja, komunikacije. Organiziram kreativne radionice kombinacije mindfulnessa i izrade mozaika, kao i drugih keativnih metoda. Sve moje usluge mogu se odvijati na hrvatskom, slovenskom ili engleskom jeziku.

 

Pin It

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

(edukacija, savjetovanj i psihoterapija)

Ured: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


Porezni broj: SI67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sjedište (za dopisivanje): Dolinska 1h, 6000 Koper, Slovenija, EU


 ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

CookiesAccept CRO

UPOZORENJE! Ove web stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo.

Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala, koji se nalazi na internetskim stranicama www.cujecna-soba.com bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od Maje Frencl Žvanut8