Ponekad nam se dogodi da se osjećamo loše, preopterećeno, kao da se sve srušilo na nas i ne znamo kako nastaviti u životu, kako si pomoći. Čini nam se da smo probali baš sve i ništa nije “upalilo” ili se neprestano vrtimo u krugu štetnih navika i ne pronalazimo pravog rješenja. Ponekad ne znamo kako ostvariti svoje želje, kako zadovoljiti svoje potrebe i razvijati vlastite snage i rast.

Rad u grupi je zanimljiv i dinamičan. Sudionici imaju priliku podijeliti svoja iskustva, ideje, mišljenja. U grupi se stvori povjerljiva atmosfera i osjećaj podrške te u takvom sigurnom okruženju čovjek lakše dolazi do pozitivnih promjena u svom životu. Čuječna soba nudi nekoliko radionica tijekom godine, slobodno nas kontaktirajte na mail i izrazite svoje zanimanje. U ponudi su sljedeće radionice:

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

(edukacija, savjetovanj i psihoterapija)

Ured: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


Porezni broj: SI67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sjedište (za dopisivanje): Dolinska 1h, 6000 Koper, Slovenija, EU


 ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

CookiesAccept CRO

UPOZORENJE! Ove web stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo.

Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala, koji se nalazi na internetskim stranicama www.cujecna-soba.com bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od Maje Frencl Žvanut8