Savjetovanje i psihoterapija

 

Radionice

 Dobrodošli u Čuječnu sobu

U Kopru je 1. 11. počela djelovati Čuječna soba - centar za savjetovanje, psihoterapiju i kreativnost.  To je mjesto gdje se možete opustiti, odmoriti od užurbanog života, uzeti vrijeme za sebe. U ugodnoj i razumijevajućoj atmosferi spoznajte nešto zanimljivo i korisno iz područja psihologije, psihoterapije i kreativnosti za vaše trenutne i buduće životne izazove. 

 Čuječna soba je mjesto gdje s veseljem prisluhnemo vašim mislima, osjećajima, potrebama, snovima i problemima. Namjera nam je poticati vas i usmjeravati da probleme pretvorite u izazove, da radoznalo i bez osuđivanja istražujete svoje misli, osjećaje i reakcije, razvijate svijest, razumijevanje sebe i suosjećanje te kreativnost pri rješavanju problema. Uzmite si šalicu čaja ili kave, udobno se smjestite u fotelju u našoj sobi istraživanja i podrške. Sve to vas jednako tako čeka u našim prostorima u Kopru. 

Više ... 

 

Mišljenja klijenata

  

"... puno mi je pomoglo. Promijenila sam način mišljenja i tako smanjila simptome anksioznosti i depresije. Maja je topla i ugodna, te stručna, imam osjećaj da joj mogu sve reći."

"Lakše mi je od kada idem na terapije. Vježbe čuječnosti mi se sviđaju, opuštenija sam i manje u stresu."

  

" ... na radionici sam se opustio, izbacio sam puno misli iz sebe, zbog toga mi se glava opustila."

"Sviđa mi se da se moraš udubiti u sebe i razmišljati o stvarima za koje si nikad ne uzmemo vremena."

"Super radionica, ugodna povezanost između teorijskog/meditativnog dijela te izrade mozaika. Ugodna atmosfera, opušteno, te dovoljno danih informacija i spremnost za daljnju pomoć."

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

(edukacija, savjetovanj i psihoterapija)

Ured: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


Porezni broj: SI67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sjedište (za dopisivanje): Dolinska 1h, 6000 Koper, Slovenija, EU


 

© 2017 Maja Frencl Žvanut, s.p. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala, koji se nalazi na internetskim stranicama www.cujecna-soba.com bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od Maje Frencl Žvanut.

CookiesAccept CRO

UPOZORENJE! Ove web stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo.

Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se