Radionice

 Dobrodošli u Čuječnu sobu

Čuječna soba - centar za savjetovanje, psihoterapiju i kreativnost je mjesto gdje se možete opustiti, odmoriti od užurbanog života, uzeti vrijeme za sebe. U ugodnoj i razumijevajućoj atmosferi spoznajte nešto zanimljivo i korisno iz područja psihologije, psihoterapije i kreativnosti za vaše trenutne i buduće životne izazove. 

 S veseljem prisluhnemo vašim mislima, osjećajima, potrebama, snovima i problemima. Namjera nam je poticati vas i usmjeravati da probleme pretvorite u izazove, da radoznalo i bez osuđivanja istražujete svoje misli, osjećaje i reakcije, razvijate svijest, razumijevanje sebe i suosjećanje te kreativnost pri rješavanju problema. Uzmite si šalicu čaja ili kave, udobno se smjestite u fotelju u našoj sobi istraživanja i podrške. Sve to vas jednako tako čeka u našim prostorima u Kopru. 

Više ... 

 

Mišljenja klijenata

  

"... puno mi je pomoglo. Promijenila sam način mišljenja i tako smanjila simptome anksioznosti i depresije. Maja je topla i ugodna, te stručna, imam osjećaj da joj mogu sve reći."

"Lakše mi je od kada idem na terapije. Vježbe čuječnosti mi se sviđaju, opuštenija sam i manje u stresu."

  

" ... na radionici sam se opustio, izbacio sam puno misli iz sebe, zbog toga mi se glava opustila."

"Sviđa mi se da se moraš udubiti u sebe i razmišljati o stvarima za koje si nikad ne uzmemo vremena."

"Super radionica, ugodna povezanost između teorijskog/meditativnog dijela te izrade mozaika. Ugodna atmosfera, opušteno, te dovoljno danih informacija i spremnost za daljnju pomoć."

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

(edukacija, savjetovanj i psihoterapija)

Ured: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


Porezni broj: SI67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sjedište (za dopisivanje): Dolinska 1h, 6000 Koper, Slovenija, EU


 ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

CookiesAccept CRO

UPOZORENJE! Ove web stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo.

Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala, koji se nalazi na internetskim stranicama www.cujecna-soba.com bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od Maje Frencl Žvanut8