• 1_morje.jpg
  • 2_kamni.jpg
  • 3_zena.jpg
  • 4_arterapija_naslov.png
  • 5_kbt_glava.jpg
  • 6_mindfulness_1.jpg
  • fotelje.jpg
  • working_06-1.jpg

Naručite se na savjetovanje

ili na

psihoterapiju

(i online)

Nazovite me na

+386 070 467674

ili mi pišite na 

info @ cujecna-soba.com

Ako Vam je Koper predaleko

možete se odlučiti na psihoterapiju

putem skype-a

 

Psihoterapija

 

Ponekad nam se dogodi da se osjećamo loše, preopterećeno, kao da se sve srušilo na nas i ne znamo kako nastaviti u životu, kako si pomoći. Čini nam se da smo probali baš sve i ništa nije “upalilo” ili se neprestano vrtimo u krugu štetnih navika i ne pronalazimo pravog rješenja. Ponekad ne znamo kako ostvariti svoje želje, kako zadovoljiti svoje potrebe i razvijati vlastite snage i rast.

Za početak trebamo nekoga tko će nas istinski i s prihvaćanjem poslušati. Kada se čovjek osjeća sigurno, kada osjeća da može imati povjerenje u sugovornika, tek tada može istraživati unutar sebe, svoje misli, osjećaje, sjećanja, želje te na taj način stvoriti hrabru energiju i potencijal za razvoj i pozitivnu promjenu. 

Ako vam je teško, imate problema s učenjem, samopouzdanjem, borite se s simptomima anksioznosti ili depresije, stresom ili problemima hranjenja dođite na psihoterapiju ili savjetovanje. Traženje stručne pomoći nije znak slabosti, nego mudra i hrabra odluka da ćete napraviti novi korak prema promjeni vašega života. Psihoterapija se može odvijati u prostorima Čuječne sobe na adresi u Kopru ili putem skype veze iz udobnosti vašeg doma.

U svom psihoterapijskom radu kombiniram znanja iz različitih psihoterapijskih pristupa koje sam spoznala tijekom svog obrazovanja, te  filozofija koje su u skladu s mojim iskustvima u radu i mojim vrijednostima.  Pristup se velikom većinom temelji na bihevioralno-kognitivnom pristupu, uz metode mindfulnessa (na slovenskom: čuječnost) te art terapije. Pojedini psihoterapijski pristupi opisani su na donjim poveznicama.  

 

Bihevioralno kognitivna psihoterapija

 

Art terapija

Mindfulness

 

Pin It

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

(edukacija, savjetovanj i psihoterapija)

Ured: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


Porezni broj: SI67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sjedište (za dopisivanje): Dolinska 1h, 6000 Koper, Slovenija, EU


 ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

CookiesAccept CRO

UPOZORENJE! Ove web stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo.

Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala, koji se nalazi na internetskim stranicama www.cujecna-soba.com bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od Maje Frencl Žvanut8