• 1_morje.jpg
  • 2_kamni.jpg
  • 3_zena.jpg
  • 4_arterapija_naslov.png
  • 5_kbt_glava.jpg
  • 6_mindfulness_1.jpg
  • fotelje.jpg
  • working_06-1.jpg

Naročite se na svetovanje

ali

psihoterapijo

(tudi online)

Pokličite me na

+386 (0)70 467674

ali pišite na 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

da poiščemo najbolj primerno rešitev

za Vaš problem.

Odločitev za svetovanje in psihoterapijo je zrela in odgovorna odločitev ...

Psihoterapija

Včasih se nam zgodi, da se slabo počutimo, smo zelo obremenjeni, kot da se vse zrušilo na nas ter ne vemo kako nadaljevati v življenju. Zdi se kot da smo poskušali vse, ampak nič ne zadostuje, ali se nenehno vrtimo v krogo škodljivih navad in ne najdemo prave rešitve iz tega. Včasih ne vemo, kako uresničiti svoje želje, kako zadovoljiti potrebe in spodbujati svoje lastne moči. Za začetek potrebujemo nekoga, ki nas bo resno in z sprejemanjem poslušal. Ko se človek počuti varno, da lahko nekomu zaupa, lahko razišče noter sebe, svoje misli, občutke, spomine in želje ter tako ustvari pogumnu energiju in potencijal za razvoj in pozitivnu spremembu.    


Če ste v stiski, se borite z simptomi anksioznosti, depresije, stresa, nizko samozavestjo ali motnjo hranjenja pridite na psihoterapijo ali svetovanje. Iskanje strokovne pomoči ni znak slabosti, ampak modra in pogumna odločitev da boste naredili nov korak k spremembi vašega življenja. psihoterapija lahko poteka v naših prostorih v Kopru ali preko Skype-a.

V svom psihoterapijskem delu kombiniram spoznanja iz različnih psihoterapijskih pristopa ki sem jih spoznala na usposabljanjih, in filozofijah, ki so v skladu z mojimi izkušnjami pri delu s posamezniki in mojimi vrednotami, tako uporabljam vedenjsko kognitivnu terapiju, metode čuječnosti in art terapije. Več o pristopih preberite na spodnjih povezavah. Pogledate lahko tudi cenik.

 

Vedenjsko kognitivna psihoterapija

Art terapija

Čuječnost (Mindfulness)

Pin It

Mnenja strank

  

"... zelo mi je pomagalo. Spremenila sem način mišljenja in tako zmanjšala simptome anksioznosti in depresije. Maja je prijazna in strokovna, imam občutek da ji vse lahko povem."

"Lažje mi od kadar hodim na terapije. Vaje čuječnosti so mi všeč, sem bolj sproščena in manj v stresu."

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

Pisarna: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


ID za DDV: 67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sedež firme (za korespondenco): Dolinska 1h, 6000 Koper


 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

CookiesAccept SLO

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Vse pravice pridržane Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Please publish modules in offcanvas position.

-