Pomlad se je že lepo začela in vse več migamo zunaj, uživamo na toplem zraku in soncu :) .

Prejšnjo soboto se je tako Čuječna soba preselila v prelepo Izolo na Manziollijev trg. Tam je v sodelovanju z Društvom Alle porte in Mosaics of Intention pokazala Izolanom in obiskovalcem Izole, kako se čuječno izdeluje mozaik. Namen je bil izdelati velik mozaik iz ker. ploščic, slihueto Izole, ki predstavlja novo jutro, nov dan v Izoli. 

Previous Next

Tokrat vam ponujamo zamisel za družinsko aktivnost, ki vam bo pomagala pri razpoloženju in spodbujala pozitivno in ustvarjalno energijo ter otroke naučila eno pomembno veščino razmišljanja. Naučite izuriti možgane, da opazujejo lepe trenutke in dobre stvari v življenju, tudi če se vse zdi črno. Začnite s prakso hvaležnosti. 

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

Pisarna: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


ID za DDV: 67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sedež firme (za korespondenco): Dolinska 1h, 6000 Koper


 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

CookiesAccept SLO

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Vse pravice pridržane Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
-