Vas zanimajo naše delavnice?

Pokličite me na

+386 070 467674

ali pišite na 

info @ cujecna-soba.com

Spremljajte objavo dogodkov na FB strani.

 

Naročite se na svetovanje

ali

psihoterapijo

(tudi online)

Pokličite me na

+386 (0)70 467674

ali pišite na 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

da poiščemo najbolj primerno rešitev

za Vaš problem.

Odločitev za svetovanje in psihoterapijo je zrela in odgovorna odločitev ...

O mojem delu in meni

Sem Maja Frencl Žvanut. Rojena sem 1982 v Osijeku, Hrvaška. Sem diplomirani psiholog-profesor s statusom kliničnega psihologa (pridobljenega v Republiki Hrvaški) in vedenjsko-kognitivni psihoterapevt (Evropski certifikat).

Globoko verjamem da vsak človek na tem svetu ima poslanstvo ki ga mora opraviti i ki mu daje smisel življenju. Spoznala sem, da je moje poslanstvo poslušati človeka, razumeti kaj se v njem dogaja in mu poskušati pomagati, da se razvija. To počnem radovedno, spoštljivo in sočutno, saj menim, da je vsak od nas unikaten in vreden ter ima potenciale za pozitivne spremebe. 

Moja karierna pot je do sedaj obsegala opravljanje strokovnega dela z ljudmi z različnimi težavami, ki so moje znanje in osebnost izoblikovale in dopolnile. Skoraj 7 let sem delala na Kliniki za psihiatrijo v Osijeku, Hrvaška, tako z odraslimi kot otroci. Tam sem pridobila veliko izkušnji v delu s psihodiagnostiko, svetovanjem, vodenjem terapevtskih skupin, biofeedbackom/nevrofeedbackom, ter psihoterapijo. Delala sem tudi v „Društvu za psihološko pomoč-Sunce“, kjer sem delala na SOS telefonu, svetovalnici, izvajala delavnice in psihoterapijo za otroke in mladostnike, njihove starše in posamezne odrasle. Izvedla sem številne delavnice in predavanja o stresu in sprostitvenih tehnikah, komunikaciji in medsebojnim odnosih, sem tudi prostovoljno delala v Klubu zdravljenih alkoholikov.

2015 sem se preselila v Koper saj sem se zaljubila v Slovenca in zdaj sem srečno poročena, imamo enega otroka. Kot prostovoljec sem delala delavnice  "kreativne terapije" za otroke v Dnevnemu Centru za otroke in mladostnike Petka, Koper in delavnice čuječne izdelave mozaikov za odrasle namenjene izobraževanju in osebni rasti. Za mano je že nekaj delavnic na temu čuječnosti, ki sem jih izvedla za različna podjetja kot tudi izobraževalne institucije (npr. IT podjetje Comland, Fakulteta za zdravstvene vede, KŠOK itn). Izvajala sem tudi delavnice šole za starše za Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše v Kopru. 

Zainteresiranim posameznikom ponujam tudi pomoč skozi svetovanje in psihoterapijo. Vse storitve lahko potekajo v slovenskem, angleškem in hrvaškem jeziku.

Pin It

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

Pisarna: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


ID za DDV: 67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sedež firme (za korespondenco): Dolinska 1h, 6000 Koper


 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

CookiesAccept SLO

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Vse pravice pridržane Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
-