Včasih se nam zgodi, da se slabo počutimo, smo zelo obremenjeni, kot da se vse zrušilo na nas ter ne vemo kako nadaljevati v življenju. Zdi se kot da smo poskušali vse, ampak nič ne zadostuje, ali se nenehno vrtimo v krogo škodljivih navad in ne najdemo prave rešitve iz tega. Včasih ne vemo, kako uresničiti svoje želje, kako zadovoljiti potrebe in spodbujati svoje lastne moči. Za začetek potrebujemo nekoga, ki nas bo resno in z sprejemanjem poslušal. Ko se človek počuti varno, da lahko nekomu zaupa, lahko razišče noter sebe, svoje misli, občutke, spomine in želje ter tako ustvari pogumnu energiju in potencijal za razvoj in pozitivnu spremembu.    

Delo v skupini je zanimivo in dinamično. Udeleženci imajo možnost deliti svoje izkušnje, ideje, milšljenja itn. V skupini se ustvari zaupna atmosfera in podpora, kjer v varnem okolju lahko pride do pozitivnih sprememb. Čuječna soba ponuja naslednje delavnice za otroke in odrasle.

Stran 1 od 2

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

Pisarna: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


ID za DDV: 67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sedež firme (za korespondenco): Dolinska 1h, 6000 Koper


 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

CookiesAccept SLO

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Vse pravice pridržane Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
-