Spremljajte nas preko Facebooka ali naročite se na naše novice.

Vsi podatki bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani.

 
 

Včasih se nam zgodi da se slabo počutimo, smo zelo obremenjeni, in kot da se vse zrušilo na nas ter ne vemo kako nadaljevati v življenju. Zdi se kot da smo poskušali vse, ampak nič ne zadostuje, ali se nenehno vrtimo v krogo škodljivih navad in ne najdemo prave rešitve iz tega. Včasih ne vemo kako uresničiti svoje želje, kako zadovoljiti potrebe in spodbujati svoje lastne moči. Za začetek potrebujemo nekoga ki nas bo resno in z sprejemanjem poslušal. Ko se človek počuti varno in da lahko nekomu zaupa, lahko razišče noter sebe, svoje misli, občutke, spomine in želje ter tako ustvari pogumnu energiju in potencijal za razvoj in pozitivnu spremembu.    

Delo v skupini je zanimivo in dinamično. Udeleženci imajo možnost deliti svoje izkušnje, ideje, milšljenja itn. V skupini se ustvari zaupna atmosfera in podpora, kjer v varnem okolju lahko pride do pozitivnih sprememb. Čuječna soba ponuja naslednje delavnice za otroke in odrasle.

Ta planer je zasnovan tako, da vas vsak teden vodi v kreativnejše načrtovanje življenja ter vas neprestano motivira pri doseganju načrtovanih ciljev. Z vsakodnevnimi majhnimi nalogami  in vajami se ustvarja navada prijaznega opazovanja samega sebe, raziskovanja svojih potreb in iskanja rešitev znotraj sebe. S pomočjo citatov in tedenskimi idejami vas spodbuja, da najdete navdih v vsakdanjih situacijah...

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

Pisarna: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


ID za DDV: 67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sedež firme (za korespondenco): Dolinska 1h, 6000 Koper


 

© 2017 Maja Frencl Žvanut, s.p. Vse pravice pridržane Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

CookiesAccept SLO

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem