Dogodek: Ustvarjalne delavnice za otroke

 

Čuječna soba odpira svoja vrata tudi najmlajšim in ponuja ustvarjalne delavnice za otroke stare od 6 do 12 let.

 

Če vaš otrok rad ustvarja in bi si želeli, da razvija svojo ustvarjalnost pri tem pa tudi socialne veščine, samopodobo in emocionalno inteligenco pod strokovnim vodenjem psihologa, je Čuječna soba pravo mesto za to.

Program ima za cilj spodbujati otroke k ustvarjalnem mišljenju, samostojnem reševanju problemov in izražanju svojih misli, čustev in želja. Cilj je tudi pomagati otrokom, da razvijejo svojo ustvarjalnost, socialne veščine in korake do pozitivne spremembe. Primerno je tudi za otroke, ki se soočajo s težavami prilagajanja, neprijetnih čustev ali slabo samopodobo. Na vsakem srečanju otroci 2 šolski uri ustvarjajo individualno ali skupinsko. Na koncu predstavijo svoj izdelek in se skupaj pogovorimo o doživljajih. Otroci ustvarjajo z različnimi materiali in tehnikami, kot so npr. risanje, slikanje, modeliranje ter kombinacija tehnik. 

Vsako srečanje je povezano z določeno temo in ima za cilj razvoj določenih veščin in lastnosti kot so npr. samopodoba, sodelovanje, čustva, moč, organizacija časa, koncentracija itn. Program poteka enkrat tedensko za skupino otrok, ki bodo pripravljeni nadaljevati z obiskom vseh 12 delavnic. V majhni zaprti skupini (do 7 otrok) se v delavnicah ustvari varno in zaupno mesto za ustvarjanje in izražanje ter se razvijata sodelovanje, empatija in druženje. V ceni je vključen 50-minutni uvodni pogovor s starši in otrokom.

Termini bo določeni ob zapolnitvi mest v dogovoru z udeleženci (ponedeljek ali torek ob 17:30-19h). 

 

Cena: 40 €/mesec, 105 €/vseh 12 delavnic

 

Več o art-terapiji preberite tukaj

 

Pin It

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

Pisarna: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


ID za DDV: 67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sedež firme (za korespondenco): Dolinska 1h, 6000 Koper


 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

CookiesAccept SLO

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Vse pravice pridržane Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Please publish modules in offcanvas position.

-