Dobrodošli v Čuječni sobi

S 1. 11. je v Kopru začel delovati Čuječna soba - center za svetovanje, psihoterapijo in kreativnost.  Gre za mesto, kjer se lahko sprostite, spočijete od vrveža življenja, vzamete čas zase, ter v prijazni in razumevajoči atmosferi spoznate nekaj zanimivega in koristnega iz področja psihologije, psihoterapije in kreativnosti za Vaše življenjske izzive. 

Čuječna soba je mesto, kjer z veseljem prisluhnemo vašim mislim, čustvom, potrebam, sanjam in težavam. Namen nam je spodbujati in usmerjati vas, da težave lahko spremenite v izzive, da radovedno in brez presojanja raziskujete svoje misli, čustva in reakcije, razvijate zavest, razumevanje sebe in sočutje ter kreativnost pri reševanju vsakdanjih problemov. Vzemite si skodelico čaja ali kave, udobno se namestite v naš fotelj v sobi raziskovanja in podpore. Vse to vas čaka tudi v živo v naših prostorih.

Kaj pomeni ime čuječna soba? 

Čuječnost (mindfulness) je specifična meditativna tehnika, ki je nastala kot kombinacija znanja vzhodnjaškega zen budizma in zahodnjaške kognitivno vedenjske psihoterapije. Ti dve filozofiji sta temelj mojega pristopa klientu. Toda čuječnost je veliko več kot samo to. Je način življenja, v katerem razširjamo s svojo zavestjo o vsemu, kar se dogaja znotraj in zunaj nas in to na sočuten in nepresojajoč način. Tako ustvarimo pogoje za pozitivne spremembe, obvladovanje misli in čustev, izbiro lastnega dejanja, namesto da nas vodijo podzavestni impulzi; razvijamo svoj kreativni potencial v reševanju vsakdanji problemov. Dobimo tudi veliko več energije, ker jo ne uničujemo z odpori, nenenimi kritizirajočimi mislimi in negativnem začaranem vrtincu. Dobimo eno varno mesto znotraj sebe in prijateljstvo z osebo, kateri zaupamo. Ta oseba smo namreč mi sami. V čuječni sobi pa dobite tudi čuječnega sogovornika, ki vas lahko posluša pozorno in nepresojajoče, vam ponudi prijazno in ljubečo atmosfero in vas usmerja in spodbuja da ustvarite lastne moči za napredovanje. Tukaj ste lahko tisto, kar ste in zagotavljamo da boste spoznali da ste tudi več od tega kar si mislite. 

  

 Morda vas še zanima:

o mojem delu in meni

storitvah,

pristopih,

prihajajočih dogodkih Čuječne sobe

 

 

 

 

Pin It

Maja Frencl Žvanut, s.p., izobraževanje, svetovanje in psihoterapija

Pisarna: Ulica 15. maja 2, SI-6000 Koper-Capodistria, Slovenija


ID za DDV: 67084273

GSM: +386 070 467674 

Email: info@cujecna-soba.com

Sedež firme (za korespondenco): Dolinska 1h, 6000 Koper


 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

CookiesAccept SLO

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem
© 2018 Maja Frencl Žvanut, s.p. Vse pravice pridržane Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
-